Игровите студия Sumo Digital и Focus Home Interactive публикуваха ново видео към Hood: Outlaws and Legends. Играта, която ще се появи официално на 10 май за Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5 и персонален компютър, предлага нестандартен поглед към легендата за Робин Худ.

В алтернативната история две групи от борци за справедливост се борят една с друга, за да откраднат заграбеното от зъл благородник. Заглавието ще предлага 4х4 PvP геймплей и ще може да се играе онлайн с други играчи от цял свят.

Новото видео към Hood: Outlaws and Legends е посветено на героя John the Brawler. Той се отличава с голяма физическа сила и е най-подходящ, ако искате да участвате в директни схватки с противници. Слабата му страна са боевете с врагове, които се намират на разстояние. И докато в играта той може да хвърля противниците си във въздуха, то стрелите го поразяват много лесно заради големия му размер.

От публикуваното видео се разбират още много неща за графиката на играта, използваните оръжия, както и възможността за персонализиране на всеки герой според желанията на играча.