Activision и Sledgehammer Games повдигнаха завесата над следващото Call of Duty заглавие. След не малко спекулации и слухове в последните седмици, издателите публикуваха кратко видео, което споделяме с вас.

Играта ще се нарича Vanguard и за нея все още няма подробности, но клипът дава не малко информация за това как ще изглежда заглавието и какво ще можем да видим в него. То ще се появи наесен и ще може да се играе на персонални компютри, както и настоящето и предишното поколение конзоли.

Vanguard без съмнение ще стане част от Warzone, в който вече заедно играят повече от 100 милиона геймъри. Очаква се повече подробности за нея да бъдат научени в рамките на специално виртуално събитие по-късно тази седмица. The Battle of Verdansk ще е част от Warzone тази седмица и ще покаже допълнителни кадри от играта и подробности около историята ѝ.

За сега получаваме информация единствено от видеото, което ни подсказва, че действието ще се развива през Втората световна война. Всички включили се на сървърите на Call of Duty Warzone ще разберат първи повече.