Gearbox Publishing и разработчиците от тексаското студио Gunfire Games разкриват архетипа на стрелеца в играта в нов трейлър за кооперативната екшън ролева игра Remnant 2. Стрелецът е въоръжен с револвер с шест изстрела, стреля по-бързо от всеки друг герой в играта и е склонен да редува оръжия, поради което рядко му свършват патроните.

Основната цел на стрелеца в битката е да нанася възможно най-големи щети. Бонусите му, уменията и качествата са усъвършенствани, за да отговарят на тази цел - от мигновено презареждане до преминаване на оръжието в режим на автоматична стрелба и увеличаване на максималния брой боеприпаси. В двуминутния трейлър разработчиците на шутъра не само разказаха за характеристиките на героя от този клас, но и го демонстрираха в действие - новите геймплейни кадри на Remnant 2.

Очаква се Remnant 2 да излезе през 2023 г. за компютри в Steam и Epic Games Store, PS5, Xbox Series X и S. Играчите ще попаднат в зловещи, динамично генерирани светове и ще се сражават с безмилостни чудовища и богоподобни босове.