Кенджи Кимура, ръководител на разработката на Ghostwire: Tokyo, даде интервю за IGN Japan в което говори за възможността за разширяване на вселената на неземната екшън приключенска игра.

Припомняме, че в разговор с представители на Wccftech, преди пускането на играта, Кимура спомена, че съдбата на DLC за Ghostwire: Tokyo ще зависи от успеха на играта и екипът не е мислил за добавки. Според него, все още не са взети решения за потенциално разширяване на вселената на Ghostwire: Tokyo, но изглежда, че разработчикът се интересува от това. Или поне ще се заинтересува в близко бъдеще.

"Мисля, че когато нещата малко се успокоят и все още съм малко по-хладен, ще имам идеи за DLC и продължения на Ghostwire: Tokyo и ще искам да ги предприема" - цитира GamesRadar думите на Кимура.

Ghostwire: Tokyo дебютира на 25 март тази година за персонални компютри в Steam и Epic Games Store, както и на PS5. В историята Токио е почти напълно изоставен, а главният герой Акито се слива с дух и придобива магически сили.