Базираното в Милано студио Jyamma Games представи нов геймплей трейлър за своята екшън ролева игра Enotria: The Last Song. Разработчиците спазиха обещанието, което дадоха в края на миналия месец, и обявиха по време на презентацията на Future Games Show точната дата на пускане на проекта.

Самият трейлър има за цел да демонстрира бойната система в Enotria: The Last Song и разнообразието на местния бестиарий. По време на записаното действие главният герой се сражава срещу врагове с различни размери, които използват мечове, брадви, магии и акробатични техники.

Събитията в Enotria: The Last Song ще се случват във фантастичната земя Енотрия, заклещена в безкрайната игра на Кановачо. Главният герой, в ролята на освободен от наложената роля на Безмаскинен, възнамерява да се противопостави на Авторите и да изведе света от застоя.

Ролевата екшън игра Enotria: The Last Song ще бъде пусната в продажба на 21 август за компютри и PlayStation 5. Авторите са решили да се откажат засега от версията на играта за Xbox Series X и S.