Съавторът на култовата ролева игра Disco Elysium, Арго Туулик, обяви основаването на ново студио, наречено Summer Eternal. То е създадено с подкрепата на няколко ключови членове на екипа на ZA/UM, включително Олга Москвина, Дора Клинджич и Ленвал Браун, които също работиха по Disco Elysium.

Summer Eternal няма да създава продължение на Disco Elysium, но ще предложи амбициозен проект, описан като "културен мегапроект", който ще отразява сложността на съвременния свят. Според Туулик, студиото иска да създаде ролева игра, която да бъде толкова сложна и амбициозна, колкото и нашето общество, което той описва като "нещастен и красив".

Проектът все още е в начален етап и няма официално заглавие или дата на излизане. Очаква се обаче да бъде обявена кампания за групово финансиране, която ще даде възможност на феновете на Disco Elysium да подкрепят новата инициатива на Туулик и неговия екип.

Туулик също така коментира, че въпреки многото нови студия, създадени от бивши членове на ZA/UM, Summer Eternal ще предложи нещо уникално, като се фокусира върху ролеви игри с дълбок разказ и иновации в геймплея.