Издателят Bandai Namco и разработчиците от японското студио FromSoftware обявиха пускането на актуализация 1.05 за своята ролева игра с отворен свят Elden Ring. Издаденият пач прави няколко важни подобрения, които ще са много ценни за всички, които играят заглавието.

Отключените сфери от камбани вече се прехвърлят в "Нова игра +" и се възпроизвежда специален звук, когато се появят знаците за призоваване. Пачът също така ускорява зареждането на Xbox Series X и Xbox Series S, подобрява стабилността на мултиплейъра и добавя опцията за излизане от играта на работния плот, без да се връщате в главното меню при персоналните компютри.

Наред с всичко останало, актуализацията поправя редица геймплейни и технически грешки, свързани с умения, оръжия, ефекти и босове. Пълният списък с промените е достъпен на уебсайта на Bandai Namco.

Elden Ring дебютира на 25 февруари за персонални компютри, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X и Xbox Series S. Според сюжета, играчите ще трябва да си върнат Средната земя от шестима полубогове и да станат новият владетел на Елден.