Американският издател и разработчик Blizzard Entertainment обяви пускането на първата актуализация на съдържанието за предстоящата мултиплейър екшън игра Diablo Immortal. Добавката бележи началото на втория сезон.

Историята разказва, че привържениците на графинята от жестоката Кървава армия са се разбунтували в Даркууд. Новият боен пропуск, съдържащ 40 нива с куестове и награди, се фокусира върху подвизите на Кървавата армия. Вторият сезонен пропуск се предлага в две версии (Reinforced Combat Pass и Reinforced Collector's Pass) с допълнителни награди. Той ще бъде валиден до 4 август.

Наред с други неща, кръпката въвежда нов бос на адския реликварий - Витаат, наричан Треперещата смърт. Това отроче от дълбините на Замръзналата тундра няма да се спре пред нищо, за да окове Светилището в лед.

Освен това стана ясно, че Diablo Immortal ще бъде домакин на уикенд събитие в играта - Insatiable Moon - от 15 до 18 юли. Събитието ще предлага случайни награди в замяна на седем благословии от играта.

Пълният списък с промените е достъпен на уебсайта на Blizzard. Разработчиците също така увериха, че следващият пач за Diablo Immortal ще бъде пуснат преди края на юли и освен ново съдържание ще добави опция за смяна на класа в играта.

Diablo Immortal беше представен на 2 юни за iOS, Android и Battle.net.