Издателят Team17 и студиото разработчик Small Impact Games споделиха чрез IGN първите подробности за предстоящото бета тестване на тактическия мултиплейър шутър Marauders.

Съобщава се, че в сравнение със затворената "алфа" ще се появят още две места за игра - търговски кораб (за размяна на огън от близко и далечно разстояние) и тераформер - наскоро изоставена станция на астероиден къс.

Наред с други неща, "бетата" на Marauders ще добави нови оръжия - тежка картечница, автоматичен пистолет, бомба), както и редица подобрения на геймплея - бързо събиране на плячка и сгъваеми торби).

Изпитанията ще се проведат от 20 до 25 юли тази година в Steam. Само тези, които са направили предварителна поръчка за ранен достъп до Marauders ($27 на официалния уебсайт), ще могат да изпробват играта.

Marauders ще бъде пусната в ранния достъп на Steam и Game Preview (PC Game Pass) преди края на тази година. Тя обещава реалистична симулация на куршуми, PvP и PvE елементи, както и възможност за създаване на кораб за участие в космически битки.