Ако си падате по средновековна Япония, самураи, битки с катана и свръхестествени сили, тогава може би Ghost of Tsushima е вашата игра. С реалистичната си визия и музика, както и много добър геймплей, тя наистина може да ви въведе в атмосферата на Страната на изгряващото слънце.

А новината около проекта е, че тази есен той ще се сдобие и с кооперативен режим, който ще разшири значително възможностите на геймърите, позволявайки им да се изправят срещу враговете си заедно със своите приятели. Това ще стане в рамките на нов ъпдейт за играта, наречен "Легенди".

Както съобщават издателите от Sucker Punch Productions, обновлението ще е напълно безплатно. То ще фокусира вниманието върху кооперативните битки, за сметка на типичното за играта изследване на нейния отворен свят и красива природа.

Ъпдейтът ще включва история, която ще се играе от двама геймъри, както и множество мисии за оцеляване за четирима. Ще има и нови магически възможности, които ще поставят акцент върху внимателното синхронизиране между играчите.