Издателят Curve Games и разработчиците от шведското студио Pixadome (Hayfever) обявиха точната дата на излизане на техния пикселен платформинг Chenso Club.

Действието в играта ще се развива на Земята, която е нападната от извънземни. Клубът Ченсо, разрастваща се общност от бойци, готови да спасят човечеството, се впуска в защита на родната си планета. В ролята на сладки, но издръжливи жени-воини ще трябва да удряте, скачате, режете и разбивате враговете си и да поглъщате жизнената енергия на извънземните нашественици, за да подобрите собствените си способности.

Разработчиците на Chenso Club обещават два режима на игра при стартирането, включително кампания, чийто сюжет се развива на страниците на комикс, произволно генерирани нива и локално сътрудничество.

Съобщава се, че играта ще бъде пусната в продажба на 1 септември тази година за компютри в Steam, PlayStation 4, Xbox One и Nintendo Switch. Предварителните поръчки все още не са започнали, но цената на играта вече е обявена - 15 щ. долара.